KookJij

Nieuwsbrief aanmelden

Recept voor Eendeborst tournedos ... Valentijn

Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Eendeborst tournedos op een hevig vuur met boter goed aanbakken.Zet het vuur lager en laat nog even zacht verder garen ...rosé vanbinnen.Gewoon aardappelpuree maken en een soeplepel gezeefde tomaten erbij voegen en een torentje spuiten.Voor de bloemkool met de saus is te vinden op mijn recepten pagina onder " Bloemkool apart ".Serveer dit alles zeer warm op bord en garneer af.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

zegt:
Tof Mia succes met het kokkerellen ;-)
mia Elsjan

zegt:
Ik bedoel; Een kippenborst..:)
mia Elsjan

zegt:
OK..Dan ga ik het maken...Bedankt. Ik denk dat het dan wel over morgen wordt.
Eerst de stamppot wortelen. Deze ga ik vandaag koken...:)
Jij hoort nog van mij of deze gelukt is. De Eendenborst ..:) :)
Hilde Dumont

zegt:
Natuurlijk Mia laat je fantasie maar de vrije loop. Groetjes Hilde
mia Elsjan

zegt:
Ze zijn bij ons niet zo dol op eend Hilde. Kan toch ook wel met een kip ?
Of misschien met iets anders....
derbyke

zegt:
Hallo Kris , ik zou zeggen ...proberen waard laat het smaken. Groetjes van ons 3 :);):p
kris

zegt:
dit word smullen zou ik zo zeggen !!!!;):p
derbyke

zegt:
Hallo Theresia , te koop in alle beenhouwerijeren of desnoods in grootwaren huizen en de bakwijze staat vermeld... en je moet rekenen +/- 200gr per persoon vlees voor hoofdgerecht.Groetjes van ons 3 :);):p
theresia

zegt:
Hoeveel reken je per persoon voor een gevulde tournedos met foie gras? en hoe lang moet je dit bakken om hem ro's te houden?
Wil het graan gaan proberen en het klinkt verrukkelijk!:p;)
theresia

zegt:
waar koop je die gevulde tournedos:?