Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: steak met aardappelen en tomaatje gevuld met groenten
PT20M
Dagschotel: steak met aardappelen en tomaatje gevuld met groenten
Een heerlijk dagschotel: steak met aardappelen en tomaatje gevuld met groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: steak met aardappelen en tomaatje gevuld met groenten te bereiden
Aardappelen in blokjes snijden en gaar koken.
Tomaat halveren en uithollen snij het vruchtvlees in stukjes.
Venkel fijn snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Witloof fijn snijden.
Tomaat even onder grill, groenten opwokken in zonnebloemolie en kruiden.
Steak grillen en kruiden.
Serveer alles zeer warm op bord.
Tomaat halveren en uithollen snij het vruchtvlees in stukjes.
Venkel fijn snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Witloof fijn snijden.
Tomaat even onder grill, groenten opwokken in zonnebloemolie en kruiden.
Steak grillen en kruiden.
Serveer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.