Recept
« Terug naar recepten
					
						Dagschotel: bizonsteak met  wokgroenten en krieltjes
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Dagschotel: bizonsteak met wokgroenten en krieltjes
Een heerlijk dagschotel: bizonsteak met  wokgroenten en krieltjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Dagschotel: bizonsteak met wokgroenten en krieltjes te bereiden
  Porei in ringen snijden. 
Wortel in ringen snijden. Venkel in blokjes snijden.
Champignons in vier snijden. Ajuin in ringen snijden.
Paprika's in blokjes snijden. Groenten opwokken in olijfolie en goed kruiden. Krieltjes in schil goed wassen en in vier snijden, beetgaar koken in licht gezouten water met een scheutje azijn. Koriander fijn snijden.
Meng de krieltjes met kruidenboter en koriander evenzeer wat peper toevoegen. Steaks in boter aanbakken. Serveer alles zeer warm op bord.
 
 
   
										Wortel in ringen snijden. Venkel in blokjes snijden.
Champignons in vier snijden. Ajuin in ringen snijden.
Paprika's in blokjes snijden. Groenten opwokken in olijfolie en goed kruiden. Krieltjes in schil goed wassen en in vier snijden, beetgaar koken in licht gezouten water met een scheutje azijn. Koriander fijn snijden.
Meng de krieltjes met kruidenboter en koriander evenzeer wat peper toevoegen. Steaks in boter aanbakken. Serveer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
cherie3 zegt:
Je tip ga ik zeker gebruiken.
Kijk uit naar je leuke (lekkere) recepten.
Groetjes
slaatje zegt:
derbyke zegt:
Anna zegt:
derbyke zegt:
                    
derbyke zegt:
:);):p