KookJij

Carbonara dip

Heerlijk bij de borrel en variaties kan je eindeloos toevoegen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: beetje van internet en een beetje van mezelf!
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Carbonara dip te bereiden

  1. De melk, roomkaas, mozzarella,  parmezaan, knoflook en een eetlepel oregano onder goed roeren tot een saus mengen.
  2. Het mengsel in een ovenschaal doen, de uitgebakken spekreepjes erover verdelen de gerapste kaas erover verdelen en daaroverheen de champignons.
  3. Bakken in een voorverwarmde oven van 230C tot de kaas bubbelt.

Mijn kookverhaal (monique ottenbros)

Serveren met chiabatta vers uit de oven.
Ook erg lekker met verse spinazie erdoor!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst