KookJij

Bladerdeeg gebakje gevuld op een groentenbedje

Een heerlijk bladerdeeg gebakje gevuld op een groentenbedje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
  2. > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bladerdeeg gebakje gevuld op een groentenbedje te bereiden

Porei zeer fijn snijden.
Wortel zeer fijn snijden.
Scampi's pellen maar laat de staart eraan.
Stoof deze even kort aan in een beetje boter, laat afkoelen.
Smeer het bladerdeeg in met het eigeel verdeel de groenten erover samen met een deel van de garnalen en het tomaatje, een beetje kruiden erover verdelen.
Vouw toe en maak een inkeping en steek de scampi er gedeeltelijk in. Besmeer opnieuw met eigeel en druk de randen met een vork goed dicht.
Bak deze in een voorverwarmde oven op 200 gr +/- 20 min.
Serveer zeer warm op een bedje van de groenten.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Eenvoudig maar lekker, merciekes :);):p
Anna

Anna zegt:
Een dikke 10!!!:D:D:D