KookJij

Aubergine borrelhapjes met tomaat, roomkaas en mozzarella

Een heerlijk aubergine borrelhapjes met tomaat, roomkaas en mozzarella recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: lekkerensimpel
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aubergine borrelhapjes met tomaat, roomkaas en mozzarella te bereiden

Begin met het voorverwarmen van de oven op 220 graden. Snij daarna de aubergine in plakken van ongeveer een halve centimeter dik en scheur de mozzarella in stukjes. Daarna snijd je tomaat in ongeveer net zoveel plakjes als de aubergine.
Smeer ongeveer een theelepel kruidenroomkaas over elk plakje aubergine.
Leg over de kruidenroomkaas, op elke plakje aubergine, een plakje tomaat. Daar overheen verdeel je de mozzarella en als laatste strooi je een beetje gedroogde basilicum over de mozzarella. De aubergine hapjes kunnen nu voor ongeveer 10-12 minuten de oven in.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst