KookJij

Recept voor Asperges met pasta, zalm in een dille sausje

Een heerlijk asperges met pasta, zalm in een dille sausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Pasta beetgaar koken in licht gezouten water.
Zalm in stukjes snijden.
Asperges in stukken snijden en beetgaar steamen.
Voor de saus : Room,witte wijn en de kaas op een zacht vuur laten opwarmen, als laatste de zalm,asperges en dille fijn gesneden toevoegen.Laat op een zacht vuur pruttelen tot de zalm gaar is bij kruiden met peper en zout.
Verdeel de pasta over de borden dresseer de saus erop en werk af met tomaat concassé, dille, kaas en bieslook.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo april 2010








Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Goed zo en nu maar kokkerellen:);):p
Flavia hier bij ons nog niet in de Aldi maar zal wel komen zeker ;-)
Anna

Anna zegt:
Top! Volgende week inplannen, dus;);):D:D
flavia

flavia zegt:
Bij Aldi en Ah liggen er al asperges.
Anna

Anna zegt:
Wij zijn altijd iets later dan onze zuiderburen;), al zullen ze bij de specialist al wel verkrijgbaar zijn, maar dan zijn ze schreeuwend duur:-)
derbyke

derbyke zegt:
Hier in de Belgiek zijn ze al te koop in de groenten winkels, dus een van dees asperges op tafel :);):p
Anna

Anna zegt:
Heerlijk recept voor als het binnenkort weer asperge-tijd is!! :D:D:D