KookJij

Wrap a la Riet

Een heerlijk wrap a la riet recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Wrap a la Riet te bereiden

Leg de plakjes spek op keukenpapier en bedek met keukenpapier.
Verwarm in magnetron op hoogste stand gedurende 2 minuten. Verwijder het keukenpapier en laat het spek afkoelen.
Meng de tomatenpuree met de mayo (eventueel halfvol).
Snijd de overige ingredienten in stukjes.
Verwarm de wraps volgens de gebruiksaanwijzing.
Bestrijk met de tomatenmayo.
Beleg met de sla, tomaat, avocado en lenteui. Verdeel de gerookte kip en de verkruimdelde spekjes erover. Verdeel de in stukjes gesneden Japolenopeperserover en bestrooi met geraspte kaas

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst