KookJij

Witloofsalade

Een heerlijk witloofsalade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
  2. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Witloofsalade te bereiden

Snij witloof en komkommer in dunne reepjes.
Meng mayonaise met de zonnebloemolie en kruid zeer goed met de hierboven vermelde kruiden.
Spatel deze dressing voorzichtig onder het witloof en komkommer.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Annika T , infeite heb je gelijk ...Maar de zonnebloemolie met limoen maakt de mayonaise is meer vloeibaarder en heeft voor mij persoonlijk dan een beetje meer smaak . Als je wilt kan je er ook balsamico azijn aan toevoegen .Groetjes van ons 3 :);):p
Liske

Liske zegt:
Kijk eens op allrecipes.nl, daar vind je allerlei glutenvrij- en andere dieetrecepten!
jan en truus

jan en truus zegt:
heeft iemand nog een idee voor eengluten vrij recept groetjes
AnnikaT

AnnikaT zegt:
Toch een puntje van kritiek: mayonaise bevat al 80% olie. Waarom zou je dan nog meer olie toevoegen? ik zou dan liever iets meer mayo (of halvanaise) toevoegen en dan wat extra limoensap erbij.