KookJij

Witloofrolletjes op zijn Lummens

Witloofrolletjes op zijn Lummens
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 3 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Witloofrolletjes op zijn Lummens te bereiden

Witloof in de witte wijn beetgaar stoven.
Draai het witloof in de hesp .
Stoof de ajuin en de hesp in een beetje boter voeg de kaassoorten toe met de room even laten inkoken en kruiden.Neem een vuurvaste schotel en leg er de witloofrolletjes in de saus erover .
Bestrooi dit geheel met een beetje parmezaanse kaas chapelure erover en een beetje boter.Dit even onder de grill gratineren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Pindanootje , veel succes en laat maar weten hoe het gesmaakt heeft.Groetjes van ons 3 :);):p
pindanootje

pindanootje zegt:
ik ga dat eens op deze manier proberen.
Het is bijna hetzelfde als de mijne.Alleen maak ik een melksaus van boter,bloem en melk en voeg ik er als het goed heeft gekookt en gebonden geraspe kaas onder.Dan schik ik dat over de witloof,daar weer wat geraspe kaas ne hier en daar een beetjes boter.De oven in,bruine en klaar.
Is ook lekker.;)
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Elly , chapelure is hetzelfde als paneermeel. groetjes van ons 3 :);):p
elly

elly zegt:
kun je me ook vertellen wat cahapelure is?
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Hermien, hesp is hier in België de benaming voor ham ;):)
Hermien

Hermien zegt:
kan iemand mij vertellen wat Hesp is?