KookJij

Tortizza met feta en gehakt

Deze tortilla... Pizza ? is snel gemaakt. Het is een combinatie van 2 namen aldus tortizza. Snel klaar en leg er maar op wat je lekker vindt. Ik heb deze tortizza een tijd geleden geleden gemaakt.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tortizza met feta en gehakt te bereiden

  1. Dit recept is simpel en perfect voor een doordeweekse dag: tortizza's met feta en gehakt.
  2. Verwarm je oven voor op 200 graden. Was en snijd ondertussen de tomaten in gelijke dunne plakken en pers een teentje knoflook uit.
  3. Verhit een pan met een scheutje olie en voeg de knoflook en het gehakt toe.
  4. Rul het gehakt in vijf à zes minuten bruin. Bestrijk elke tortilla met een eetlepel tomatensaus, twee à drie eetlepels gehakt en drie plakken tomaat.
  5. Verwarm de belegde tortilla wraps drie à vier minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
  6. Verdeel de tortizza's over vier borden en verkruimel de feta erover. Garneer met rucola.
  7. Serveer met een gemengde salade of rauwkost  voor wat meer groente.

Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)

Dit gerecht staat zó op tafel als je eens geen zin hebt om te koken , of lang
in de keuken te staan. Maak eventueel het gerecht compleet met een
salade voor wat meer groente.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Lidy Berkx

Lidy Berkx zegt:
Hey Els leuk om je hier te ontmoeten. Hopelijk kan ik je nog eens verrassen met een nieuw recept. Momenteel zijn we op vakantie. Groetjes Lidy
Els Meeuwsen

Els Meeuwsen zegt:
Wat heerlijk dat we hier onze "smulweb"vrienden met hun heerlijke recepten weer tegenkomen. Ik ben al zeker 15 jaar lid van Kookjij en veel heerlijke recpten van af gehaald van onze culinaire zuiderburen.
Gr. Els