KookJij

Soep met kervel feestelijk versierd

Een heerlijk soep met kervel feestelijk versierd recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Soep met kervel feestelijk versierd te bereiden

Wortel in schijven snijden.
Witloof grof snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Aardappel in blokjes snijden.
Gesneden groenten samen met de kervel ( hou enkele takjes kervel aan de kant voor afgarnering ) deze aanstoven in een beetje boter.
Voeg regelmatig de bouillon toe en laat op een zacht vuur sudderen.
Mix de soep en breng opnieuw aan de kook.
Serveer de soep zeer warm met het geitenkaasje en de eendenborst.
Werk het bord af met de dressing, kervel pluksels en zeer fijn gesneden stukjes eendenborst.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst