KookJij

Soep: het loze vissertje

Een heerlijk soep: het loze vissertje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vis
  2. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Soep: het loze vissertje te bereiden

Boontjes in stukken snijden.
Paprika in reepjes snijden.
Courgette in halve maantjes snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Champignons fijn snijden.
Stoof de groenten aan in een beetje boter en voeg regelmatig de bouillon toe.
Laat op een zacht vuur sudderen en voeg de zeevruchten mix toe evenzeer de verse dille fijn gesneden.
Voor het opdienen even de soep zeer goed opwarmen tot bijna aan het kookpunt de kaas , spaghetti fijner gesneden en zalm in snippers toevoegen.
Serveer deze soep zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst