Recept
« Terug naar recepten
					
						Soep : drijvend geitenkaasje op heerlijke groenten
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Soep : drijvend geitenkaasje op heerlijke groenten
Een heerlijk soep : drijvend geitenkaasje op heerlijke groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Soepen - met Zuivel
 - > Soepen - met Groente
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Soep : drijvend geitenkaasje op heerlijke groenten te bereiden
  Snijd de groenten fijn en stoof deze aan in boter.
Laat op een zacht vuur sudderen en voeg regelmatig de bouillon toe en enkele soeplepels pesto. Laat even opkoken en voeg de pasta toe.
Varkenshaasje in kleine stukjes snijden en als laatste toevoegen indien nodig even bij kruiden met peper.
Neem een ronde uitsteekvorm en duw deze in het brood, besmeer het brood met pesto en leg het kaasje erop en nogmaals besmeren met pesto, zet deze onder de grill.
Serveer de soep zeer warm en leg het broodje met kaas erbovenop.
Werk af met bladpeterselie en gemalen peper.
										Laat op een zacht vuur sudderen en voeg regelmatig de bouillon toe en enkele soeplepels pesto. Laat even opkoken en voeg de pasta toe.
Varkenshaasje in kleine stukjes snijden en als laatste toevoegen indien nodig even bij kruiden met peper.
Neem een ronde uitsteekvorm en duw deze in het brood, besmeer het brood met pesto en leg het kaasje erop en nogmaals besmeren met pesto, zet deze onder de grill.
Serveer de soep zeer warm en leg het broodje met kaas erbovenop.
Werk af met bladpeterselie en gemalen peper.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
klik op foto om te vergroten.
									
                    