KookJij

Serbischer Bohnetopf

Een heerlijk serbischer bohnetopf recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Oostenrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Serbischer Bohnetopf te bereiden

Bak het spek bruin. Voeg ui en knoflook toe en bak dit mee tot het glazig is. Voeg de tomatenpuree en de kleingesneden groente toe en bak dit ook even mee. Doe de bonen, laurier en kruidnagels en de bouillon erbij en laat alles half uurtje koken. Maak de soep op smaak af met zout, peper, paprikapoeder en azijn.
Vlak voor het opdienen de plakjes worst door de soep roeren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst