KookJij

Scampi's met aardappel-spaghetti

Een heerlijk scampi's met aardappel-spaghetti recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle-lekker
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Scampi's met aardappel-spaghetti te bereiden

Pers de teentjes knoflook.


Pel de scampi's en verwijder het darmkanaal. Spoel ze af en dep ze droog. Prik ze overlangs op de spiesjes.


Schil de aardappelen en snij ze met de mandoline in sliertjes. Omwikkel er de scampi's mee.


Roer de geperste knoflook en het limoensap door de mayonaise. Breng op smaak met zout en cayennepeper.


Frituur de spiesjes tot ze goudgeel zijn. Laat uitlekken op keukenpapier. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de spiesjes met de knoflookmayonaise.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst