KookJij

Sausje voor bij gebakken vis

Tartaar saus is heerlijk bij gebakken vis, hier een super snel sausje met mierikswortelpasta.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sausje voor bij gebakken vis te bereiden

  1. Sjalotje zeer fijn snijden, look extra fijn snijden deze mengen met de andere ingredienten als laatste het eigeel eronder roeren. Indien nodig bij kruiden. Deze saus werd geserveerd met heerlijke verse frietjes en opgebakken kabeljauw.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten. Recept uit de doos van onze sloebers 18 oktober 2014

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst