KookJij

Saus : romig poreisausje

Een heerlijk saus : romig poreisausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saus : romig poreisausje te bereiden

Porei zeer fijn snijden.
Ajuin zeer fijn snijden.
Stoof de groenten aan in boter voeg de kruiden, room en Boursin toe laat even op een zacht vuur pruttelen.
Deze saus werd geserveerd met vis en aardappelpuree.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo augustus 2011.
Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst