KookJij

Saus : Pittige curry saus

Een heerlijk saus : pittige curry saus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saus : Pittige curry saus te bereiden

Stoof de sjalotten aan in boter en voeg curry naar smaak toe . Voeg room , gevogelte fond en honing toe evenzeer de kruiden laat even inkoken . Serveer zeer warm bij vis of vlees .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

truitje

truitje zegt:
Dank je wel.
Ook een fijne avond verder. Groetjes Gerda :p:p:p
derbyke

derbyke zegt:
Hallo truitje, inderdaad wij Belgen spreken en schrijven sommige woorden anders uit maar de betekenis is hetzelfde. Nog een fijne zondagavond groetjes van ons 3tjes:);):p
truitje

truitje zegt:
Hallo Hilde, even een vraagje, bedoel je met curry poeder gewoon kerriepoeder?? Groetjes Gerda :p:p:p
derbyke

derbyke zegt:
Hallo greet1 fijn om te horen . Groetjes van ons 3 :);):p
greet1

greet1 zegt:
Heel lekker . Mijn man is er superdol op.