KookJij

Saus met groenten en stukjes vlees voor bij de pasta

Kokkerellen: weer van alles bijeen en hoe gaat het smaken??? Gewoon eens proberen, en moet het toegeven de gasten hebben er van gesmuld. Geserveerd met pasta.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saus met groenten en stukjes vlees voor bij de pasta te bereiden

  1. Witloof: voor degene die het wenst de harde bittere kern verwijderen en het witloof in ringen snijden. Tomaten in blokjes snijden. Ajuin eveneens in blokjes snijden. Rucola iets fijner snijden.
  2. Bak het spek zonder vetstoffen aan in een diepe pan voeg de in blokjes gesneden salami en hespenblokjes toe.
  3. Voeg de groenten toe ( rucola aan de kant houden) en kruid zeer goed met de harissa kruiden. Zet het vuur lager en laat rustig sudderen.
  4. Maak een blanke roux van de boter, bloem en melk kruid deze met peper en muskaatnoot voeg evenzeer de honing toe.
  5. De saus bij het vlees en groenten en als laatste de rucola eronder mengen.
  6. Serveer deze saus bij een pasta naar keuze.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst