KookJij

Saus: mangosausje voor bij de vis

Een heerlijk saus: mangosausje voor bij de vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saus: mangosausje voor bij de vis te bereiden

Lenteuitjes fijn snijden.
Mango in grove stukken snijden.
Stoof de lenteuitjes aan in de citroenolie, goed afkruiden.
Porto toevoegen de mango evenzeer een beetje sap. Laat even inkoken.
Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst