KookJij

Saus : goed gevuld vis sausje

Een heerlijk saus : goed gevuld vis sausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: .... personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saus : goed gevuld vis sausje te bereiden

Stoof de ajuin aan in een beetje boter voeg room en wijn toe even zeer de kruiden laat even inkoken en als laatste de kerstomaatjes en rucola toevoegen.Laat even sudderen en op het einde de garnalen toevoegen.Serveer zeer warm .

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Kan bij elke vissoort gepresenteerd worden

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst