KookJij

Saus: appelsien met saffraan

Een heerlijk saus: appelsien met saffraan recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saus: appelsien met saffraan te bereiden

Appelsien ontdoen van de schil, en in stukjes snijden.
Deze in een maatbeker doen en de room toevoegen. Mix deze zeer goed.
Neem een keteltje de appelsien-room mengeling laten opkoken voeg de visfond en kruiden toe. Als laatste de saffraan en porto toevoegen.
Indien nodig een beetje bijbinden.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst