Recept
« Terug naar recepten
					
						Salade fris en kleurrijk
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Salade fris en kleurrijk
Een heerlijk salade fris en kleurrijk recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke, Elmo & Blondy
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Salade fris en kleurrijk te bereiden
Sjalotje fijn snijden.
Raapje in blokjes snijden.
Witloof fijn snijden.
Broccoli in kleinere roosjes verdelen.
Venkel in blokjes snijden.
Wortel in staafjes snijden.
Komkommer halveren en in ringen snijden.
Tomaat in blokjes snijden.
Paprika in ringen snijden.
Rucola indien nodig iets fijner snijden.
Meng de groenten onder elkaar.
Maak een dressing van de zonnebloemolie, mosterd, wijnazijn, de limoen en deze goed kruiden.
Roer de dressing voorzichtig onder de groenten.
Serveer deze salade zeer fris.
										Raapje in blokjes snijden.
Witloof fijn snijden.
Broccoli in kleinere roosjes verdelen.
Venkel in blokjes snijden.
Wortel in staafjes snijden.
Komkommer halveren en in ringen snijden.
Tomaat in blokjes snijden.
Paprika in ringen snijden.
Rucola indien nodig iets fijner snijden.
Meng de groenten onder elkaar.
Maak een dressing van de zonnebloemolie, mosterd, wijnazijn, de limoen en deze goed kruiden.
Roer de dressing voorzichtig onder de groenten.
Serveer deze salade zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									 
                    





 
					
