KookJij

Roerbakschotel Chinese kool met gemengde paddestoe

Een heerlijk roerbakschotel chinese kool met gemengde paddestoe recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Wokken
  2. > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: China
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Roerbakschotel Chinese kool met gemengde paddestoe te bereiden

Verwijder de hoofdnerf uit de koolbladeren en snij deze dan aan reepjes.
Snij de kipfilet en strooi er de laos overheen dan peper en zout en roerbak deze dan samen met de fijn gehakte knoflook circa 5 minuten.
Voeg dan de paddestoelen en de paprikablokjes toe en roerbak deze ook nog een 2 minuten.
Dan in drie of vier keer de Chinese kool reepjes toevoegen en nog een kleine 3 minuutjes mee roerbakken.
Neem nu de wok van het vuur en roer de roomkaas met kruiden er goed door heen.

Serveren bij de nasi, rijst of in bouillon gekookte mie

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo smokey , even geleden hé ... het was overheerlijk dit recept heb er pasta bij geserveerd .Groetjes van ons 3 :);):p
smokey

smokey zegt:
Hallo derbyke zeker eens doen het is ook nog gezond en heel arm aan vet:)groetjes van ons en van dat gebrilde muisje
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Smokey ,zo te lezen heerlijk recept :)een van deze dagen eens klaarmaken .Groetjes van ons 3 :);):p