Recept
« Terug naar recepten
Oesterzwammen met spekjes
PT20M
Oesterzwammen met spekjes
Een heerlijk oesterzwammen met spekjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Oesterzwammen met spekjes te bereiden
1. Snijd het spek in blokjes en bak ze knapperig zonder vetstof (in een pan met antiaanbaklaag). Laat ze uitlekken op keukenpapier.
2. Laat 1 eetlepel spekvet in de pan (giet de rest weg) en bak er de oesterzwammen een paar minuten in. Kruid ze met peper uit de molen.
3. Vermeng de oesterzwammen met het spek. Werk af met rijkelijk veel gehakte verse bieslook. Serveer meteen. Lekker met croutons, warm stokbrood of volkorenbrood en boter.
2. Laat 1 eetlepel spekvet in de pan (giet de rest weg) en bak er de oesterzwammen een paar minuten in. Kruid ze met peper uit de molen.
3. Vermeng de oesterzwammen met het spek. Werk af met rijkelijk veel gehakte verse bieslook. Serveer meteen. Lekker met croutons, warm stokbrood of volkorenbrood en boter.
lekkerbekske zegt: