KookJij

Mosselsaus

Een heerlijk mosselsaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mosselsaus te bereiden

Smelt de boter in een pan en roer de bloem met iets zout erdoor.Warm dit goed door en voeg 2 dl.kookvocht (van de mosselen) toe.breng het aan de kook en roer deze massa glad.Nu al roerend de rest van het kookvocht toevoegen.Maak de saus af met het azijn,fijngehakte mosselen,fijngehakte peterselie en laat het nog kort doorkoken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

jake

jake zegt:
Dag Lambert,

Ben je wel eens in Philippine mosselen wezen eten?:)