KookJij

Loempia vegetarisch

Een gezonde, zonder verstoffen bereide loempia. Voldoende vullend als hoofdmaaltijd.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Loempia vegetarisch te bereiden

Wok de groenten heel kort op met de kruiden.
Beleg de loempia vellen met de vulling smeer de kanten in met het losgeklopt ei en plooi toe.
Bestrijk de bovenkant evenzeer met het ei.
Bak de loempia in een voorverwarmde oven op 180gr gedurende 30min. Draai af en toe om voor een mooie kleur aan beide zijden.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Deze keer eens loempia met taglioline al barolo met gewokte groentjes en afgewerkt met rucola, fijn gesneden sla en geraspte grana padano.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Wim , ik haal het in belgie gewoon in een chineese winkel. Keuze genoeg op alle gebied...Groetjes van ons 3 :);):p
wim

wim zegt:
Hooi Hilde,een prima recept! Maar waar haal ik de beste en lekkerste loempia vellen?Ik heb ook gelezen dat je ze zelf kunt maken.Bij ons is een chinees die dat ook zelf doet het lijkt wel een dun pannenkoekje,echt super.M`n vrouw is gek op groenten loempia`s,misschien heb je nog een tip,b.v.d.;):):p