KookJij

Liefdevol vishapjes assortiment

Een heerlijk liefdevol vishapjes assortiment recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: fiona saey
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Liefdevol vishapjes assortiment te bereiden

Voor de sushi: Hiervoor post ik later bij de voorstelling van een assortiment sushi hoe ik dit bereid.
De kreeft heb ik laten koken bij de visboer - de oester voorzichtig openen met een oestermes - de tomaat-garnaal: dompel enkele seconden de tomaat in kokend water, verfris nadien direct onder koud water, halveer, haal pulp eruit en vul op met de heerlijkste grijze noordzeegarnalen, die je natuurlijk met de hand gepeld hebt - bij je zelfgemaakte mayonaise. (post ik later ook mijn eigen manier van mayonaise bereiding) Doe je naar believen een beetje whisky en heinz ketchup en peper uit de molen bij voor je cocktailsaus - bij dezelfde zelfgemaakte mayonaise roer je wat verse dille onder en een koffielepeltje graanmosterd voor bij de gerookte zalm - de anjovis is reeds pittig gemarineerd door de visboer. Serveer dit alles met lauwwarm stokbrood en met een heerlijk glaasje champagne en genieten maar!

Mijn kookverhaal (Fiona Saey)

Om een zalige romantische avond tegemoet te gaan, scoor je altijd met dit assortiment van hapjes! Het juiste muziekje als achtergrond, op het terras, nu eindelijk het zonnetje het toe laat!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Welkom op Kookjij Fiona, mooie hapjes. Groetjes Hilde Kookjij :);):p