KookJij

Kalfsfricandeau met Tonijnmayo (Vitello Tonnata)

Een heerlijk kalfsfricandeau met tonijnmayo (vitello tonnata) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 120 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
  2. > Snacks - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kalfsfricandeau met Tonijnmayo (Vitello Tonnata) te bereiden

VLEES:
1).Doe alles in een grote pan, breng aan de kook en laat 1,5 uur sudderen.
2).Haal van het vuur af en laat het vlees in het kookvocht afkoelen.
SAUS:Ondertussen kan de saus worden gemaakt
3).Doe alle ingrediënten behalve de mayonaise in een blender en draai daarvan een mooie homogene purée. Dan de mayo er bij en weer draaien tot een mooi homogeen mengsel.
4).Het vlees wordt in dunne plakjes gesneden.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

DIEN OP:
Schik het vlees op de borden en lepel daar overheen de saus.
Versier met kappertjes en peterselie en geef er een partje citroen bij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst