KookJij

Indische andijvie van Riet

Dit recept voor deze lekkere pittige andijvie kreeg ik ooit van iemand die samen met ons op een camping stond. Het recept is bij ons echt favoriet. Ook iedereen die beweert niet van andijvie te houden moet dit proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Indische andijvie van Riet te bereiden

  1. Olie verhitten.
    Vlees hierin rondom bruin bakken.
    Ui, Spaanse peper en knoflook plm. 2 minuten meebakken.
    Ketjap en bouillontablet erdoor roeren.
    Kleingesneden andijvie toevoegen en even meebakken tot beetgaar.
    Op smaak maken met peper, zout en eventueel wat sambal.?

Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

Ik ben zelf niet zo dol op andijvie, maar op deze manier eet ook ik het graag.
Je kunt deze andijvie eten met rijst, maar ook mat aardappelpuree erg lekker.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst