KookJij

Hutsepot van van alles

Een heerlijk hutsepot van van alles recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 120 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hutsepot van van alles te bereiden

Steak en spek aanbakken,het gehakt al roerend tot een korrelige massa bereiden.
De ketney bonen goed afspoelen onder koud water.Ajuin,paprika's en wortel in stukken gesneden stoven in een ketel met olijfolie het vlees er aan toevoegen en naar smaak kruiden met de hier boven vermelde kruiden.
Als laatste de mais,witte bonen en kidney bonen met de gepelde tomaten erbij.Laat dit geheel op een zeer zacht vuurtje gaar worden +/-120min.
Het beste is als je het de volgende dag serveert voor de goede smaak.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst