KookJij

Hindegebraad met gevulde porto bello

Een heerlijk hindegebraad met gevulde porto bello recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
  2. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hindegebraad met gevulde porto bello te bereiden

Hindegebraad goed gekruid in een beetje boter bruin aan bakken.
In een voorverwarmde oven op 180 gr +/-30 min rosé aanbakken.
Pasta beetgaar koken in licht gezouten water.
Sjalotjes fijn snijden.
Spruiten in ringen snijden.
Venkel in blokjes snijden.
Groenten kort aanstoven evenzeer kruiden en de krenten toevoegen.
Porto bello's het steeltje verwijderen, vul deze met de de groentenmengeling. Zet deze +/- 20 min in de voorverwarmde oven.
Room in de pan van het vlees deze opwarmen en de boursin toevoegen. Laat de saus een beetje indikken, indien nodig bijkruiden.
Roer de saus onder de pasta.
Snij het vlees in dunne schijven presenteer op bord, maak een nestje van de pasta en leg deze in het midden van het bord presenteer de gevulde porto bello erboven op.


Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst