KookJij

Hete sperziebonen

Een heerlijk hete sperziebonen recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: - personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: eigen keuken
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hete sperziebonen te bereiden

De sperziebonen gaar koken.
Ontbijtspek bakken. Niet helemaal uitbakken.
De kleingesneden ui, champions en rode peper (sambal) meebakken.
De snijbonen toevoegen, de bloem toevoegen

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Barbara Metz

Barbara Metz zegt:
Lekker recept, hoor! Als je snijbonen gebruikt, kan je er een theelepel suiker toevoegen, maar dat hoeft niet per se.:p
beccie

beccie zegt:
Nou, sperziebonen of snijbonen, ik ga het zeker uitproberen, het klinkt in ieder geval goed :D
jacko

jacko zegt:
Beccie,
was met beide bezig, sorry.
beccie

beccie zegt:
Ja, of 250 gr sperziebonen en 250 gr snijbonen, maar laten we maar op het antwoord van Jacko wachten :p Groetjes!

Het verschil tussen de recepten is: bij het ene behalve spek ook nog champignons en pepers.

Redactie KookJij
yvonne216

yvonne216 zegt:
Ja beccie had hetzelfde willen vragen, de ene keer snijbonen de andere keer weer sperziebonen????? gr:?
beccie

beccie zegt:
Wordt dit gerecht nu met sperziebonen of met snijbonen gemaakt of een combinatie van beiden?