KookJij

Hapje: balletjes gevuld met mozzarellabolletjes

Een heerlijk hapje: balletjes gevuld met mozzarellabolletjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
  2. > Speciale gelegenheden - WK 2014
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hapje: balletjes gevuld met mozzarellabolletjes te bereiden

Meng het gehakt met het eike, chapelure en kruiden.
Neem een bolletje mozzarella en rol een beetje gehakt er rond.
Bak de balletjes gaar aan in boter.
Serveer de balletjes warm op bordje vergezeld van sla en pickels.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Inderdaad de pickles van Henkie om je vingers af te likken ;-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Ook weer een heerlijke snack voor de WK :-) (vooral met de pickels een heerlijke combi ;-))