KookJij

Recept voor Goud zeebrasem met een apart sausje

Een heerlijk goud zeebrasem met een apart sausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 3 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Spoel de vissen goed onder stromend water en dep ze droog. Smeer in met mierikswortel pasta en kruid met paprika poeder en pezo . Bak deze goud bruin aan in boter.
Voor de saus , alle groenten evenzeer de sjalotten en look aanstoven in een beetje boter voeg de mierikswortel pasta toe en kruid met pezo , voeg room en de verse kruiden toe. Laat even inkoken.
serveer op bord en garneer af.
Serveer er frietjes bij , maar kan ook met aardappelen naar keuze .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst