KookJij

gevuld glaasje met eendenborst en konfijt

Een heerlijk gevuld glaasje met eendenborst en konfijt recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
  2. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe gevuld glaasje met eendenborst en konfijt te bereiden

VOORBEREIDING
scheur de basilicumblaadjes in stukjes
BEREIDING
1. bak de pijnboompitten zonder vetstof in een pan. haal ze eruit en bak de eendenborstsneetjes krokant in enkele minuten
2. laat ondertussen de couscous zwellen in 6 eetlepels water. breng op smaak met peper en zout en meng met de basilicumsnippers en de tomatenkonfijt.
3. verdeel over de glaasjes. leg erbovenop een tapijtje van pijnboompitten en steek rechtop in elk glaasje 2 krokante eendenborstsneetjes

Mijn kookverhaal (sara decock)

een receptje van mijn werk geleerd en bij de mensen die ik uitmodig krijgen ze dit happje wel iets om in de winter te eten met de feestdagen

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst