KookJij

Een visbordje met alles erop en eraan

Een heerlijk een visbordje met alles erop en eraan recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 3 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Een visbordje met alles erop en eraan te bereiden

Aardappelen opbakken en goed kruiden met peper.Houd deze warm.
Wortelen stoven in een beetje boter met de suiker en evenzeer kruiden met peper , hou warm.
Scampi's gepeld samen met de tongscharrolletjes en de escargots goed gekruid met peper en paprika poeder aanbakken , voeg de wijn toe en laat even pruttelen , haal alles uit de pan en vul de escargots met kruiden boter , Hou evenzeer warm , en hou het vocht van de vis aan de kant voor de saus.
Doe in de pan een beetje boter fruit ajuin , olijven en champignons aan en voeg het vocht van de vis erbij indien nodig bij kruiden.Laat even inkoken.
Dresser dit alles op bord en werk af met citroen en verse basilicum.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo eddy 1 ik heb het recept aangepast ...sorry voor het misverstand. Groetjes van ons 3 :);):p
derbyke

derbyke zegt:
Hallo franeke , sorry voor de late reactie ...de vis eerst goed aanbakken en dan even een paar min.in de w. wijn.De worteltjes worden als groenten geserveerd. Laat het smaken .Groetjes van ons 3:);):p
eddy1

eddy1 zegt:
Ik begrijp niet goed wat je met die escargots moet doen als die reeds gevuld zijn met kruidenboter enze dan nog eens opvullen met boter en warm houden.:(
franeke

franeke zegt:
'k zal dit zeker proberen ...ziet er lekker uit.
als ik het goed begrijp worden de worteltje als groentjes geserveerd?
hoelang laat je de vis dan pruttelen in de w wijn ?
BEDANKT VOOR HET RECEPTJE
FRANEKE:)