KookJij

Dagschotel: varkensgebraad met puree en gevulde groenten-courgette

Een heerlijk dagschotel: varkensgebraad met puree en gevulde groenten-courgette recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: varkensgebraad met puree en gevulde groenten-courgette te bereiden

Vlees goed kruiden en met mosterd insmeren, bak deze gaar aan in boter met de wortel en ajuin in blokjes gesneden.
Voor de vulling van de courgetten:
Wortelen in blokjes snijden evezeer de venkel en paprika. Deze even aanstoven in boter goed kruiden en het zeer fijn gesneden teentje look eronder mengen.
Courgetten uithollen, vul deze met de groentenmengeling.
Zet in de oven +/- 30 min.
Ajuin en wortelen, de vulling van de courgette fijn snijden en even opstoven, evenzeer kruiden.
Aardappelen koken, afgieten en pureren kruiden en het eike eronder mengen evenzeer de groenten.
Vlees in schijven snijden, de saus een beetje binden.
Serveer alles zeer warm op bord en bestrooi met de kaas.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
:);):p
Anna

Anna zegt:
Niet zo bescheiden, madammeke;):D:p
derbyke

derbyke zegt:
Niet overdrijven hé ;)gewoon naar de winkel gaan en inkopen gaan doen. Klaar maken en posten op Kookjij :);):p toch hartelijk dank voor het complimentje :);):p
Anna

Anna zegt:
Wauw!! Hoe verzin je het??? Een sterrenrestaurant waardig!:D:D;);)