KookJij

Dagschotel: spaghetti met een kaassausje vergezeld van St-Jacobsvruchten

Een heerlijk dagschotel: spaghetti met een kaassausje vergezeld van st-jacobsvruchten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: spaghetti met een kaassausje vergezeld van St-Jacobsvruchten te bereiden

Ajuin in blokjes snijden.
Wortel in blokjes snijden.
Even opwokken.
Maak een blanke roux van de boter, bloem en kokosmelk. Kruid naar smaak en voeg de Philadelphia en 50 gr grana padano toe.
Pasta beetgaar koken meng deze onder de saus evenzeer de groenten.
St- Jacobsvruchten à la minuut aanbakken in olijfolie deze kruiden met peper en zeezout.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af met de kaas en dille.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Inderdaad, van ons Belleke gekregen voor moederkesdag.
Lief hé ze denkt aan mij en aan decoratie voor Kookjij ;-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Klinkt goed, Hilde! Wat een leuk bordje; nieuw? :-)