KookJij

Dagschotel 21 februari 2013

Een heerlijk dagschotel 21 februari 2013 recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel 21 februari 2013 te bereiden

Kabeljauwhaasje kruiden.
Tomaten in schijven snijden en in een bord verdelen, kruiden met zout en peper.
Komkommer in schijven snijden en over de tomaten verdelen.
Wortelen in zeer dunne schijven snijden evenzeer op het bord verdelen.
Sjalotjes in ringen snijden, paprika in blokjes de bloemkool in kleine roosjes verdelen.
Een beetje kruiden en de vis erop leggen, besprenkel met witte wijn en ciderazijn.
Zet deze porties in een voorverwarmde oven op 200 gr en laat +/- 25 garen onder aluminium folie.
Serveer dit gerecht met gemalen kaas erover gestrooid.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Tommeke, weer fijn om te horen dat het gesmaakt heeft. Ik ben nogal eentje die verslaafd is aan kokkerellen, op het moment ben ik wat meer thuis dan normaal en daar geniet ik met volle teugen van. Nog een fijne avond groetjes van ons 3tjes infeite van ons viertjes met de fijnproever erbij;)maar ja dat is het proefkonijn thuis :);):p
tommeke

tommeke zegt:
Hoi, Derbyke, Als je van mij geen recept vind op een dag heeft dat twee mogelijkheden:
1) we zijn niet thuis en dat gebeurt nogal veel, 2) ik maak een receptje van één van jullie. Zoals vandaag. Lekker gegeten met deze visschotel en groenten. Ik heb er zelfs geen aardappelen bij geserveerd. Groetjes van ons drietjes aan jullie drietjes.:p;)