KookJij

Ajam ketjap

Een heerlijk ajam ketjap recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: L. Spigt
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ajam ketjap te bereiden

Wrijf de kip in met wat peper en zout en braad het aan in wat olie. Voeg er dan de uien en kruiden aan toe.
Daarna het water en de ketjap.
Laat het geheel nog even goed doorkoken en laat het nog 20 minuten sudderen tot de kip gaar is.
Lekker met rijst en sajoer boontjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

nederbelg67

nederbelg67 zegt:
Ziet er goed uit. Ga het zeker een keer maken:p