KookJij

Zeetongrolletjes gevuld met zalm met een sausje van rucola

Een heerlijk zeetongrolletjes gevuld met zalm met een sausje van rucola recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zeetongrolletjes gevuld met zalm met een sausje van rucola te bereiden

Wortel in fijne reepjes snijden.
Porei in fijne ringen snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Sjalotje fijn snijden.
Aardappelen koken en pureren evenzeer kruiden.
Alle groenten licht aanstoven in boter, de zeerolletjes mee laten stoven kruid goed af met de boven vernoemde kruiden. Als laatste de clams toevoegen.
Room en rucola samen even mixen, warm op en kruid evenzeer voeg de gepelde scampi's toe en laat op een zacht vuur de scampi's gaar worden.
Dresseer alles zeer warm op bord.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo fam, even kijken bij ingredienten de zeetongrolletjes zijn gevuld met verse zalm, je kunt natuurlijk ook gerookte zalm gebruiken aan jou de keus.
fam

fam zegt:
Ik kan de zalm niet terug vinden in het recept, gerookte zalm of rauwe?