KookJij

Zeebaars

Een heerlijk zeebaars recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zeebaars te bereiden

Kruid de vis en bak hem gaar samen met de groenten in boter en olijfolie dit alles nog eens kruiden. Als laatste een goede scheut witte balsamico azijn toevoegen en de zilveruitjes.
Dresseer de vis op bord , het bakvocht met groenten een beetje bijbinden en serveer apart in een kommetje.
Groenten en aardappelen naar keuze.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst