KookJij

Zalm met Mayo I

Een heerlijk zalm met mayo i recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Salades
  2. > Snacks - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalm met Mayo I te bereiden

*De visbouillon aan de kook brengen en het vuur temperen,dan de vis er in en 5 minuten laten trekken op laag vuur.Dan de pan van het vuur halen en de vis in de bouillon laten afkoelen.
*Door de mayo de tomaten doen,de fijngesneden augurkjes,de kappertjes,het augurken-vocht.
*Bedek de spiegel van een bord met sla.Leg daarop de zalm en bedek de zalm met de gevulde mayo
Bij het opdienen de gehakte blaadjes over de vis strooien.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Wat drinken we hierbij?
--->Een lekker glas Chardonnay,Pinot Blanc,Riesling of Pinot Gris.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst