KookJij

Wraptortilla 's met kaapse kerrie

Een heerlijk wraptortilla 's met kaapse kerrie recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Zuid-Afrika
Keuken: Afrikaanse
Bron: wereldwinkel
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Wraptortilla 's met kaapse kerrie te bereiden

Snipper de ui. Verhit in een wok of braadpan 2 eetlepels olie en roerbak de uisnippers 3 minuten. Schep de spinazie erop en roerbak tot deze is geslonken. Knijp de knoflook boven de spinazie uit, schep de rozijnen erbij en stoof de spinazie 3-4 minuten. Klop de eieren los met melk of room en 2 eetlepels Kaapse kerriesaus. Bak hiervan 2 dunne omeletten. Leg op elke tortilla een omelet. Verdeel de spinazie gelijkmatig over de bovenste helft van de tortilla's. Verdeel de pijnboompitjes en blokjes feta over de spinazie. Sla de onderkant over de vulling, vouw de zijkanten naar boven toe. Verdun 4 eetlepels Kaapse kerriesaus met de yoghurt en serveer dit als sausje bij de wraps.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna

Anna zegt:
Dank je, Liske.
Groetjes,
Anna
KookJij.
Liske

Liske zegt:
Marijke zal het ons niet meer kunnen vertellen, maar toevallig zag ik "Fair trade:Kaapse kerriesaus" in de wereldwinkel... Zoals de bron al vermeldt.
Ingrid

Ingrid zegt:
Bij de Kaapse kerriesaus staat een * de uitleg is echter niet te vinden!:o