Recept
« Terug naar recepten
					
						Wortelen opgestoofd met zachte honing mosterd
						PT25M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Wortelen opgestoofd met zachte honing mosterd
Een heerlijk wortelen opgestoofd met zachte honing mosterd recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 25 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Bijgerechten - Groenten
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Wortelen opgestoofd met zachte honing mosterd te bereiden
 Stoof de ajuin grof gesneden aan in een beetje boter.
Kruiden fijn malen in vijzel en toevoegen aan de ajuin.
Wortelen in fijne ringen snijden,honing en mosterd evenzeer toevoegen, laat dit beetgaar stoven onder gesloten deksel.
Hak de peterselie fijn en voeg deze voor het opdienen toe.
Serveer deze groenten zeer warm.
 
										Kruiden fijn malen in vijzel en toevoegen aan de ajuin.
Wortelen in fijne ringen snijden,honing en mosterd evenzeer toevoegen, laat dit beetgaar stoven onder gesloten deksel.
Hak de peterselie fijn en voeg deze voor het opdienen toe.
Serveer deze groenten zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
 
									Jetje zegt:
 
									derbyke zegt:
 
                    





 
					

derbyke zegt: