KookJij

Witloof met veenbessen gestoofd

Een heerlijk witloof met veenbessen gestoofd recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Witloof met veenbessen gestoofd te bereiden

Snijd het witloof in de helft, verwijder de bittere kern voor degenen die het niet lusten. Snijd vervolgens in fijne slierten.
Laat boter warm worden in de pan, stoof het witloof beetgaar aan en tevens goed kruiden. Voeg een lepel kandijsuiker toe en de veenbessen. Laat even op een zacht vuur sudderen.
Serveer zeer warm zowel bij wild als vis.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst