KookJij

Wat schaft de pot vandaag

Eenvoudige kost: bloemkool in een sausje met natuuraardappelen en bouletjes.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Wat schaft de pot vandaag te bereiden

  1. Aardappelen schillen in vier verdelen beetgaar koken in licht gezouten water. Bloemkool in roosjes verdelen deze beetgaar steamen. Gehakt mengen met oregano en chapelure rol er balletjes van en bak deze in de coco's olie gaar aan. Melk opwarmen de tomaat in stukjes gesneden toevoegen deze kruiden met peper, zout en muskaatnoot. Bloem en boter goed mengen deze onder de saus roeren voeg de bloemkool toe. Serveer alles zeer warm op bord.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst