KookJij

Recept voor Vleesballetjes in een sausje met verrassingen

Een gerechtje van vlees voor groot en klein.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Stoof de sjalotjes en bloemkool aan in een beetje boter voeg de kruiden, tomatenpuree, gehakte tomaten, kaas zeer fijn geraspt toe. Laat op een zacht vuur sudderen als laatste de fijn gehakte peterselie toevoegen. Indien nodig bijkruiden. Gehakt mengen met het ei, chapelure, kruiden en de kleine roosjes bloemkool. Maak er boulletjes van bak deze gaar aan in boter. Voeg ze bij de saus en laat dit alles samen een tien tal min verder sudderen. Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Ook weer zo'n lekker recept en dan met pasta, mmmmm...... :-)